Beursvloer IJmond-Noord klaar voor 5e editie

Door: Bos Media Services

IJMOND - De organisatie van de Beursvloer zet momenteel de laatste puntjes op de i, voordat het feest losbarst op dinsdag 27 oktober 2015 vanaf 16:00 uur. A9 Studio's in Uitgeest zet haar deuren wagenwijd open om onderdak te bieden aan dit unieke evenement waar maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en deals sluiten met gesloten beurs. 

Voor de vijfde achtereen volgende keer vindt dit unieke plaats en de organisatie is verheugd met het aantal aanmeldingen. "Maatschappelijke organisaties hebben zich in groten getale aangemeld en gelukkig hebben we ook een mooie lijst met ondernemers, al mag deze nog wel worden uitgebreid. Echter hebben we inmiddels de ervaring dat veel ondernemers op de stoep staan zonder zich van tevoren aan te melden", aldus voorzitter Ineke Edzes. Een voorbeeld van een deal tijdens de beursvloer: de plaatselijke voetbalvereniging krijgt nieuwe tegels in de kleedkamers in ruil voor een jaar lang gratis een reclamebord langs het hoofdveld.

Speciale gast tijdens deze jubileum-editie is gedeputeerde van de provincie Noord-Holland Jaap Bond die voorafgaand aan de beursvloer de aanwezigen zal toespreken. Aansluitend zal hij samen met de burgemeesters van Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest om exact 16:00 uur met een slag op de gong de Beursvloer officieel openen. De algehele presentatie is in handen van Kamran Ullah, die zich voor de vijfde keer belangeloos inzet voor het event. Kijk op de compleet vernieuwde website www.beursvloerijmondnoord.nl of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie of om u alsnog aan te melden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing