Beverwijk Bedankt! Aanstaande zaterdag 26 september.

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Onder het motto ‘Tijdens deze corona-crisis bent u ons lot uit de loterij en dat geven we u graag terug’, gaan ruim zestig deelnemende winkeliers vanuit de Breestraat, het Beverhof, de Begijnenstraat en de Zeestraat hun klanten bedanken en 3000 1/5 staatsloten in de winkels uitdelen.

In de winkels krijgt de klant een cadeau envelop met daarin een ticket waarmee het staatslot op deze dag kan worden opgehaald bij The Read Shop op de Breestraat of Primera in het Beverhof, “en dan hopen we natuurlijk dat we na de tiende van de maand een paar Lamborghini’s door Beverwijk zien rijden”, zeggen de winkeliers lachend.

De afgelopen periode is voor veel winkeliers moeilijk geweest. Velen hebben in het begin van de crisis tijdelijk de deuren gesloten gehouden en de bedrijvigheid in het centrum die normaal zo gewoon is, die was er niet.

Toch hebben de Beverwijkers hun eigen winkeliers niet laten barsten. Zo zaten er regelmatig lieve kaartjes in de brievenbussen, werden er bloemen naar de favoriete winkel gebracht en deed iedereen ontzettend zijn best om zoveel mogelijk lokaal zijn inkopen te doen.

“Hartverwarmend en juist hierdoor weten we weer waarom we er zo trots op zijn dat we onze winkel in Beverwijk hebben”, aldus de winkeliers.

Een dikke knuffel of een stevige handdruk om daarvoor te bedanken kunnen de ondernemers hun klanten niet geven, maar aanstaande zaterdag geven ze die in de vorm van een cadeautje, een cadeautje waarvan ze hopen dat de jackpot in Beverwijk zal vallen.

Volgend jaar hopen de winkeliers weer leuke grote evenementen te kunnen organiseren en juist daarom zullen ze iedere dag en dus zeker ook aanstaande zaterdag, de corona-maatregelen in de winkels heel streng naleven. In iedere winkel is desinfectiemiddel voor de handen te vinden, is er een maximaal aantal bezoekers per winkel toegestaan, is de 1,5 meter zowel binnen als buiten heilig en vragen de winkeliers hun klanten thuis te blijven bij klachten.

Aanstaande zaterdag staat dus in het teken van een enorme Bedankt! Diverse winkeliers hebben daar een videoboodschap voor ingesproken. Deze filmpjes zijn de hele week te zien  via de facebookpagina van Beverwijk Centrum.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing