BEVERWIJK OVER DE KOOK!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - De charme van de herfst is niet alleen voelbaar aan de temperatuur en zichtbaar in de natuur maar eerdaags ook weer te proeven in de keuken. In het centrum van Beverwijk koken de winkels over van de nieuwe herfst- en wintercollecties.

De winkeliers uit het centrum hebben voor aankomende zaterdag dan ook weer iets leuks bedacht om hun klanten zowel letterlijk als figuurlijk te laten proeven van de herfst, Beverwijk over de kook!
In de deelnemende winkels kunnen de klanten zich niet alleen verlekkeren aan al het moois dat te koop is voor het nieuwe seizoen, ook worden ze getrakteerd op extra gezelligheid. Bij deze winkeliers krijgen klanten kookboeken met heerlijke recepten voor het najaar cadeau.

“ We koken nog iedere dag over van dankbaarheid naar iedereen die trouw in ons centrum komt shoppen. Daarom proberen we steeds weer leuke cadeautjes te bedenken die de winkeliers die zich voor de actie aanmelden kunnen uitdelen aan hun klanten”, aldus de organisatie van Beverwijk over de Kook!
Onder het genot van het swingende dixieland orkest kunnen de consumenten dus aanstaande zaterdag een hele collectie kookboeken verzamelen bij de winkels in het centrum.
Oven en stoven, bakken op z’n Hollands, hippe happen van de plank en lekker vega staan op het menu voor aankomend weekend.

De voorbereiding op evenementen verderop dit jaar staan op het vuur te pruttelen bij de winkeliers in het Beverwijkse centrum. Aankomend weekend krijgen alle klanten vast een smaakvol voorproefje tijdens Beverwijk over de Kook!
Het centrum van Beverwijk toont weer zijn LEV tijdens dit Lekker, Eigenwijs en Verrassende weekend!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing