Beverwijk uit de Kunst 2017

Door: Ab Jenema

IJMOND - Nog maar 5 dagen tot de deadline voor het aanmelden voor Beverwijk uit de Kunst! Op vrijdag 15 april sluit de inschrijving en gaan wij aan de slag met de indeling van alle deelnemers over het terrein en de podia! De invulling van je optreden/activiteit  hoef je nog niet precies te weten.

Indien je al wel een idee hebt over de invulling hoor ik het natuurlijk graag zodat ik daar indien nodig en mogelijk rekening mee kan houden! Het kan even duren voor ik meer duidelijkheid kan geven over de precieze tijden van de optredens. Ik geef zo snel mogelijk door wie er op zaterdag of zondag wordt ingedeeld. In principe zal dat voor artistiek (dus niet op een podium) en dans zo goed als allemaal op zondag 17 september zijn.

Indien je je hebt opgegeven maar nog geen mail van mij terug hebt gehad, is er wellicht iets fout gegaan. Stuur mij dan gerust nog een mailtje!

Daarnaast zou ik iedereen die zich wel al heeft opgegeven willen vragen mij een korte biografie en een foto op te sturen, zodat ik dat aan kan passen op de website.

Als laatste hebben wij een facebookevent, nodig hier vooral kennissen, vrienden, familie voor uit zodat zij allemaal van jullie optredens kunnen genieten!

Voor vragen kun je me altijd mailen!

Met vriendelijke groet, we hebben er zin in!

 

Saskia van Leeuwen
Productie Beverwijk uit de Kunst

www.beverwijkuitdekunst.nl

 

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken