Beverwijk-Wronki op zoek naar gastgezinnen

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK – De stichting Stedenband Beverwijk-Wronki krijgt op zaterdag 24 juni een groep van dertig jongens en meisjes uit Wronki op bezoek. De kinderen, allemaal woonachtig in de dorpen van de gemeente Wronki, worden vier dagen onthaald op een reeks activiteiten. De groep vertrekt op donderdag 30 juni.

Zij en hun begeleiders worden ondergebracht in gastgezinnen in Beverwijk en omgeving.

Er zijn nog enkele gastouders nodig om de kinderen, in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar, gedurende hun verblijf op te vangen: van een gastgezin of gastouder wordt logies en maaltijden verwacht en vooral veel gezelligheid en ‘een open huis’.

Wie geïnteresseerd is, kan contact opnemen met de coördinator gastgezinnen van de stichting, Melanie Voorhans-Wijand, tel. 06 8530 1205 en via [email protected]

Op dinsdag 29 maart (20.00 uur) vindt een bijeenkomst voor alle gastouders plaats. Nieuwkomers die daarbij willen zijn, kunnen zich eveneens bij de coördinator melden.

Gesproken wordt over de komst van de kinderen, hun verblijf, het activiteitenprogramma en is er volop mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing