Beverwijker bij illegale vuurwerkhandel

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - In een loods in Apeldoorn heeft de politie afgelopen donderdag ruim 2.500 kilogram illegaal vuurwerk aangetroffen. Bij de inval zijn vier mannen aangehouden, onder hen ook een Beverwijker. 

Een onderzoek onder leiding van het Functioneel Parket leidde de politie naar het adres waar agenten van het Amsterdamse Team Milieu het vuurwerk aantroffen. Het gaat om professioneel vuurwerk, waaronder een grote hoeveelheid van het type Cobra 6 en flowerbeds. De aangehouden mannen komen uit Beekbergen, Apeldoorn en Beverwijk en zijn 46, 60, 25 en 67 jaar oud.

Twee van de vier verdachten zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek. De andere twee zijn na verhoor heengezonden. De politie doet recherchematig onderzoek naar illegaal vuurwerk en de mensen die daarin handelen. Daarbij is hulp van burgers zeer welkom. Wanneer iemand weet waar illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt doorverkocht, kan dit gemeld worden via telefoonnummer 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800 7000.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing