Squashteam MAX wellicht morgen kampioen

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Morgen kan Vuurlinie/MAX dames 1 Nederlands kampioen squash worden. In de landelijke eredivisie staat het team momenteel 31 punten los. Met nog 3 wedstrijden te gaan kan de titel ze bijna niet meer ontlopen en kan morgen wellicht al het kampioenschap gevierd gaan worden. 

Het Beverwijkse team, bestaande uit Miantha Kries (Beverwijk), Joy Half (Wijk aan Zee), Sharona Teeling (Zaandam), Karin Geertsma (Wormer), Judith Tenniglo (Zaandam) en Danielle Rossmeissl (Haarlem) is het hele seizoen al oppermachtig en kan dit morgen dus bekronen met de landstitel op het hoogste niveau. Per wedstrijd kunnen er maximaal 15 punten gehaald worden, dus met een overwinning is het kampioenschap morgen al beslist. Indien de dames kampioen worden, plaatsen ze zich daarmee voor het Europese kampioenschap voor clubteams dat later dit jaar gespeeld zal worden in Polen.

Voor MAX Sports & Wellness (voorheen Squash Beverwijk) zou dit een unicum zijn. Nog nooit eerder in de 25-jarige historie werd een team kampioen in de hoogste divisie. Het team speelt morgen thuis tegen de hekkensluiter van de eredivisie; All Inn uit Utrecht. De wedstrijden beginnen om 20:00 uur en iedereen is welkom om te komen kijken. Naar aanleiding van de goede prestaties van de dames heeft de hoofsponsor, Vuurlinie Beverwijk, nu reeds aangegeven het sponsorcontract met een jaar te verlengen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing