Beverwijkse in musical Oliver in New York

Door: Cor Beumer

Mireille Adelaar tijdens een repetitie voor de musical Oliver in New York (foto: Andy Doornheim)

BEVERWIJK - De 20-jarige uit Beverwijk afkomstige Mireille Adelaar heeft een plek weten te bemachtigen in de cast van de landelijke musical 'Oliver in New York'. In december 2012 deden 450 jongeren uit heel Nederland auditie voor Oliver de musical. Slechts 30 jongeren tussen de 13 en 21 jaar werden geselecteerd. De talenten krijgen iedere week 6 uur les van bekenden uit het vak, zoals André van Hest (o.a. Ciske de Rat en Jesus Christ Superstar), Ruud van Overdijk (o.a. Zorro, We Will Rock You) en Regi Severins (o.a. Fame, Footloose, Grease). Zaterdag 14 september is de première in het Fulcotheater in IJsselstein en er volgt een tour door Nederland.

Mireille begon 3 jaar geleden bij FanWork. Ze volgde eerst lessen bij de FanWork Musical Factory in Haarlem en wist zich daar zo te ontwikkelen dat zij vorig seizoen werd aangenomen voor de FanWork-productie ‘Anastasia’.  Dit jaar werd zij weer geselecteerd, nu voor ‘Oliver in New York’ waarin zij de rol van Victoria vertolkt. Mireille: “‘Oliver in New York’ is een hippe en eigentijdse musical met goede muziek en een vernieuwend verhaal.

'Oliver in New York' brengt het verhaal tot leven van de weesjongen in New York City die allemaal geluiden in zijn hoofd hoort. Hij is ervan overtuigd dat deze geluiden iets met zijn ouders te maken hebben, welke hij al zijn hele leven mist. Om zijn ouders te vinden, besluit hij de muziek te volgen. Een prachtig verhaal ontvouwt zich in zijn zoektocht naar zijn ouders.  

"Deel uitmaken van deze productie is ontzettend leuk. Er is onwijs veel jong talent en we gaan een fantastische show neerzetten dit najaar aldus Mireille.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing