Beverwijkse wint RTL4-programma 'My Name Is...'

Door: Raimond Bos

"Toen Albert Verlinde in het programma die opmerking maakte, vond ik dat heel opvallend. Hij raakte daarmee een gevoelig punt. Ik dacht "Je moest eens weten wat ik geprobeerd heb om mijn kwaliteiten te laten zien. Achteraf gezien was mijn reactie op dat moment wat vreemd. Ik zei iets als 'Dat is een heel verhaal, daar hebben we het nog wel eens over', maar die opmerking betekende wel iets voor me, het maakte me ook wel weer blij. Maar, waar was ik al die tijd? Ik heb tien maanden gestudeerd in Australië, ik ben in de Verenigde Staten geweest, in New York en in Los Angeles. Verder heb ik veel audities gedaan, vaak eindigde ik dan bij de laatste vier, maar lukte het net niet om een rol te bemachtigen. Wel had ik veel losse opdrachtjes als zangeres en heb ik gespeeld in de kindermusical Dolfje Weerwolfje. Ik was dus gewoon bezig met mijn werkzaamheden! Ieder beloopt zijn eigen pad, op het mijne zaten gewoon veel werkzaamheden."

Onlangs ben je in New York geweest. Wat heb je daar precies gedaan?

"Ik heb daar gestudeerd aan het conservatorium, met name in de richting van acteren voor film, televisie en commercials. De studiebeurs voor deze opleiding heb ik vorig jaar gekregen toen ik  goud heb gewonnen bij de World Championship of Performing Arts in Hollywood. Vorige maand heb ik in New York dagelijks van 's morgens half tien tot 's avonds half zeven gestudeerd."

Met “My name is…” heb je een gastrol gewonnen in de musical “Daddy Cool”. Word jij straks de nieuwe Simone Kleinsma, Pia Douwes of Chantal Jansen?

"Dat is wel een doel. Ik hoop dat ik genoeg kansen krijg om mijn talenten verder te kunnen ontwikkelen en dat ik met goede mensen mag werken. Een musicalster worden is wel een stille droom van me, ja."

Zingen is niet het enige dat je doet, je bent ook stemactrice, je werkt als vrijwilliger bij Radio Beverwijk, wat vind je van al die dingen het leukst om te doen?

"Oh, wat een onmogelijke vraag! Wat ik nu gedaan heb in "My Name Is...", zingen en dansen, dat vind ik het leukste dat er is. Maar ik spreek ook een stem in voor de animatieserie "Rated 'A' For Awesome", die op Disney XD te zien zal zijn. Dat is ook ontzettend leuk om te doen, dat staat dus meteen op de tweede plaats, maar misschien zelfs wel op nummer één."

Hoe ziet je agenda er voor de komende weken uit?

"Ik heb nog een paar spreekopdrachten en in het theater heb ik nog een paar voorstellingen van het Kikker Popconcert met Theater Terra. Maar aanstaande dinsdag beginnen voor mij al de repetities van de musical 'Daddy Cool' dus dat wordt meteen al repeteren en optreden. Verder zullen er waarschijnlijk nog wat concertjes komen als Christina Aguilera, want naar aanleiding van het tv-programma heeft een boekingskantoor interesse getoond."

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing