Bewegend naar Werk van start

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Op 12 april a.s. start voor inwoners van de gemeente Heemskerk het project Bewegend naar Werk. Negen weken lang krijgen deelnemers een kennismaking met verschillende sporten, en workshops op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en geldzaken aangeboden. Daarmee bereiden ze zich voor op een nieuwe stap richting werk. Er zijn nog plaatsen vrij.

Minimaal twee dagdelen in de week wordt er gesport en in één dagdeel wordt er in de workshops kennis opgedaan om de leefstijl te verbeteren. Doel is niet dat de deelnemers topsporters worden, maar via sport wordt hun lichamelijke en geestelijke fitheid verbeteren. Daarnaast wordt er in de workshops gewerkt aan solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle, budgetcoaching en meer.

Deelnemen aan Bewegend naar Werk levert voor de deelnemers veel op. In de eerste plaats een betere conditie en een gezondere levensstijl. Ook stijgt het zelftrouwen van de meeste deelnemers. Bij soortgelijke projecten had 85 % na afronding stappen gemaakt naar werk, werkervaring, een stageplek of een nieuwe opleiding.

Aanmelden en meer informatie
Kom je uit de gemeente Heemskerk, ben je ouder dan 18 jaar, heb je een uitkering, niet leerplichtig en wil je je leefstijl verbeteren? Dan is Bewegend naar Werk misschien iets voor jou. Er zijn nog plekken vrij! Meedoen is gratis.

Bewegend naar Werk is een samenwerking tussen MEE & de Wering, Heliomare, Fit4U2 en Team Sportservice. Voor meer informatie of om je op te geven kan je contact opnemen met projectmedewerker Rik Wijnker van MEE & de Wering via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing