Bibliotheek IJmond Noord deelt uit

BEVERWIJK - Op 1 juni sluiten vier provincies aan bij het loyaliteitsprogramma van de Bibliotheek Voordeel met je Biebpas. Hierdoor kunnen voortaan 3,5 miljoen bibliotheekleden in Nederland gebruik maken van kortingen en extra’s bij partners van de Bibliotheek.

Sinds enige jaren krijgen bibliotheekleden in Brabant, Gelderland, Noord- en Zuid-Holland op vertoon van de biebpas al voordeel bij verschillende organisaties (zoals theaters, dierenparken, musea, filmhuizen, pretparken en festivals). Wegens succes sluiten per 1 juni nu vier nieuwe provincies bij Voordeel met je Biebpas aan. Bibliotheekleden in Overijssel, Limburg, Flevoland en Zeeland kunnen dan ook gebruik maken van de vele leuke acties.
Ook groeit het aantal aanbiedingen met de aansluiting gestaag en bieden partners zoals het Rijksmuseum Twente, Attractiepark Slagharen, Toverland, Tuinen Mondo Verde en Mien Ruys dan voordeel aan de leden van de Bibliotheek. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen op het gebied van kunst & cultuur, recreatie, educatie, sport & wellness en natuur zijn te vinden op www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Het loyaliteitsprogramma is één van de manieren waarop de Bibliotheek het lidmaatschap voor haar leden nog aantrekkelijker wil maken. Met het Bibliotheekabonnement krijgt men toegang tot betrouwbare informatie en een megacollectie boeken, inclusief de nieuwste romans. Ook heeft men de keuze uit vele Dvd’s (voor thuis op de bank) en een brede variatie aan tijdschriften. Daarnaast biedt de Bibliotheek werk- en studieplekken met gratis WiFi  en goede koffie, waar men rustig kan werken of elkaar kan ontmoeten. Daarbij worden er in de Bieb regelmatig interessante activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer inspiratie op www.bibliotheekijmondnoord.nl 

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl