Bibliotheek organiseert Biblioplaza

Door: Bos Media Services

HEEMSKERK - Op woensdag 3 juni 2015 vindt Biblioplaza plaats, een evenement dat wordt georganiseerd door Bibliotheek IJmond-Noord. De hele dag zullen er diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen in en om de bibliotheekvestiging in Heemskerk georganiseerd worden. 

De officiële opening van Biblioplaza zal om 09:50 uur verricht worden door burgemeester Mieke Baltus. Vanaf dat moment barst het los in de bibliotheek. Alleen op deze dag is er een aantal aantrekkelijke aanbiedingen voor leden en niet leden in de bibliotheek: 50% korting voor nieuwe leden, bestaande leden kunnen gratis een DVD of game huren en 'eindeloze genieters' kunnen een bon voor een gratis lezing of workshop ophalen.

Er is héél veel te doen, activiteiten voor alle leeftijden: op de foto met Dolfje Weerwolfje, inloopworkshops met papier, Zentangle en mandala door Janna van Zuijlen, Charlotte Dematons, het Zoldertheater, ervaar de Oculus Rift en 3D printing en plak stickers 'IK ? BIEB' op uw meest favoriete onderdelen in de bibliotheek (inclusief medewerkers!). Of doe mee met de prijsvraag in de bibliotheek en win een mini-tablet!

De hele dag door is er voor klanten koffie/thee/limonade met iets lekkers verkrijgbaar. Praat mee op Facebook en Twitter met #ikhouvandebieb.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing