Bibliotheek IJmond Noord sluit zich aan bij de Warme Kamers

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - De huidige energiecrisis raakt bijna alle lagen in de samenleving. Het Leger Des Heils heeft een aantal ‘buurtkamers’ geopend voor iedereen die energie wil besparen. In het verlengde hiervan starten zij met de campagne: ‘Deken van warme kamers over Nederland’. Als bibliotheek zijn we gevraagd om hier ook aan mee te doen. Dat doen wij natuurlijk graag.

Iedereen is welkom in de Bibliotheek om er te komen studeren, een spelletje met je (klein)kind(eren) te spelen, anderen te ontmoeten tijdens onze vele activiteiten voor jong en oud(er), zoals het TalentenLab op woensdagmiddag of breien op donderdagochtend. Uiteraard kun je ook gewoon een boek komen lezen of lenen. Onder de naam 'Warme Kamers' willen we ervoor zorgen dat iedereen in de buurt een plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

Onze vestigingen in Heemskerk en Beverwijk zijn maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 17.00 uur. Op maandagen is de vestiging aan het Kerkplein in Beverwijk tot 20.00 uur geopend. Hetzelfde geldt op woensdagen voor de vestiging aan het Maerten van Heemskerckplein in Heemskerk. In Wijk aan Zee kun je buiten de schoolvakanties ook in het jeugdservicepunt aan de Dorpsduinen 14 terecht. Op maandagen en vrijdagen van 12.30 tot 14.30 uur en op dinsdagen van 12.30 tot 15.30 uur. Daarnaast zijn we in Beverwijk en Heemskerk op zaterdagen open van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer weten over dit initiatief of waar er nog meer warme kamers zijn? Bekijk dan de website van het Leger des Heils op www.warmekamers.nl. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing