Bijbelgesprekken met Heemskerkers met Maria Genova

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zondag 15 oktober is de volgende aflevering van de serie ‘Bijbelgesprekken met Heemskerkers’ in de Dorpskerk, waarin predikant Marco Visser in gesprek gaat met mensen die een rol spelen in de Heemskerkse samenleving.

Op 15 oktober is de bekende Heemskerkse journaliste en schrijfster Maria Genova te gast. Deze Bulgaarse van geboorte schreef onder andere over het leven onder een communistisch regime, over de vrouwenhandel in Nederland, over hackers en identiteitsfraude en over de falende jeugdzorg. Met haar boeken en lezingen probeert ze de maatschappij wakker te schudden voor misstanden en maakt ze taboe-onderwerpen bespreekbaar.

Wie is zij, waar liggen haar drijfveren, wat inspireert haar? Tegelijk gaat het gesprek over een Bijbelverhaal. Wat heeft deze oude bron te zeggen anno nu? Wat is de actuele waarde ervan? Een persoonlijk gesprek over vrijheid, buitenlanders, inburgeren en dromen.

De bijeenkomst is van 19:00 tot 20:00 uur. Er klinkt goede muziek en er is koffie en thee na afloop. Toegang gratis.advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress