Bijeenkomst: 'De kracht van hypnotherapie'

Door: Bos Media Services

Marjelle Termaten

BEVERWIJK - Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance vormt de spil van deze therapie. Bibliotheek IJmond-Noord organiseert een informatieve bijeenkomst rond dit thema op donderdag 23 oktober 2014. 

In hypnotherapie wordt hypnose therapeutisch ingezet. Een hypnotische staat (trance) wordt doelbewust opgewekt als therapeutisch middel. Hypnotherapie wordt veel gebruikt om van kwalen af te komen of er makkelijker mee om te gaan zonder medicatie. De praktijk laat mooie resultaten zien van behandelingen met hypnotherapie. Mensen die minder last hebben van hoofdpijn of van hun darmen na de hypnotherapie, of mensen die beter met hun gevoelens hebben leren omgaan. Kortom, hypnotherapie kun je bij veel problemen toepassen.

De informatieavond wordt gegeven door Marjelle Termaten (Praktijk De Prikkel). Zij ondersteunt haar verhaal met een presentatie  en neemt een ervaringsdeskundige mee die veel baat heeft bij hypnotherapie. Ook kunt u meedoen met een oefening. Deze informatieve bijeenkomst is op donderdag 23 oktober 2014 in de bibliotheek aan het Kerkplein 5, aanvang 20:00 uur.
De toegang bedraagt € 5,- voor bibliotheekleden, € 7,- voor niet-leden (inclusief koffie/thee). Kaartverkoop via de website van de bibliotheek of bij de klantenservice.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing