Bijeenkomst over thema zelfdoding

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op vrijdag 16 september 2016 organiseert Memoria Uitvaartzorg een bijeenkomst voor nabestaanden van mensen die kozen voor zelfdoding. Deze bijeenkomst wordt professioneel, met kunde en kennis geleid door psycho-spiritueel therapeut, theoloog en voorganger Chantal Visser-de Mol. Zij zal de aanwezigen begeleiden in de verhalen, het luisteren naar elkaar en het verbinden in stilte, muziek en woorden. Het doel is om door te delen ook te kunnen helen. 

Memoria Uitvaartzorg is met dit initiatief gestart naar aanleiding van een eerder verzorgde lezing met Marinus van de Berg over rouw na zelfdoding.
Rouw heeft alles te maken met liefde. Rouw is de heel hoge prijs die je daarvoor betaalt. De zelfgekozen dood is meestal nog moeilijk bespreekbaar, wegens een web van pijn, schaamte en schuldgevoel, boosheid en bitterheid, reddeloosheid en radeloosheid. Al deze gevoelens kunnen, soms nog jaren later, bij nabestaanden bovenkomen. De vragen zijn vaak talloos.

Deze bijeenkomst vindt plaats om 14:00 uur in Afscheidscentrum Memoria aan de Plesmanweg 400 te Beverwijk. De groep kent maximaal 10 personen, er zijn nog twee plaatsen vrij. De bijeenkomst zal twee uur duren.  Memoria Uitvaartzorg creëert een warme sfeer, een veilig plek waar de verhalen die gedeeld worden tussen vier muren blijven. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Na afloop wordt geïnventariseerd welk vervolg er aan de bijeenkomst gegeven kan worden.

Graag aanmelden bij Memoria Uitvaartzorg, telefoon: 0251 254135 of via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing