Bijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De gemeenten Heemskerk en Beverwijk vinden het belangrijk om vrijwilligers en mantelzorgers te ondersteunen en te waarderen. Dat wil men doen op een manier die goed aansluit bij de behoeften en wensen van al deze mensen. De ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers is dan ook niet nieuw en stond altijd al hoog op onze agenda. 

Deze urgentie is onveranderd en groeit zelfs door de veranderingen in het zorgstelsel. De wijze van ondersteunen is met de inzet van de transformatie wel aan het veranderen. Men gaat op zoek naar nieuwe ondersteuningsvormen die passen bij zelfredzaamheid en meedoen. "Wij geloven erin dat deze nieuwe ondersteuningsvormen alleen van waarde zijn
wanneer ze vraaggericht tot stand komen. Daarom hebben wij besloten om ons beleid en daaruit voortvloeiende uitvoering voor mantelzorg en vrijwillige inzet te vernieuwen samen met de vrijwilligers en mantelzorgers en samen met onze maatschappelijke partners", aldus de beide gemeenten.

Op 29 september 2015 vindt een bijeenkomst plaats met maatschappelijke partners. Heeft u onverhoopt geen uitnodiging gekregen maar bent u wel werkzaam bij een organisatie die met/voor vrijwilligers en mantelzorgers werkt? U bent van harte welkom. Aanmelden kan via r.hoogeveen@beverwijk.nl. De bijeenkomst vindt plaats op 29 september 2015 van 14:00 tot 17:00 in het stadhuis aan het Stationsplein 48.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl