Bijzonder concert door talenten in de Dorpskerk Wijk aan Zee!

Door: Ab Jenema

Wijk aan Zee - Op zondag 3 juni aanstaande zal er in de Dorpskerk in Wijk aan Zee een bijzonder concert plaatsvinden gegeven door de leerlingen van de Plusklas Muziek van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Deze plusklas bestaat uit leerlingen tussen de 10 en 20 jaar die intensief trainen op hun instrument, hetzij als hobby of als voorbereiding op een vervolg beroepsopleiding in de muziek.

Zij krijgen door een team van bevlogen docenten gericht les op hun instrument en volgen daarnaast ook vak-ondersteunende lessen zoals muziektheorie en podiumtraining. Om aan de plusklas deel te kunnen nemen hebben zij eerst een auditie gedaan. Op het concert zullen deze talentvolle leerlingen diverse muzikale traktaties gaan geven, waarbij zij zich met veel enthousiasme en toewijding op hebben voorbereid. U bent van harte uitgenodigd om te komen genieten van het optredens van deze fantastische jonge muzikanten van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk! Er wordt gespeeld op viool, saxofoon, gitaar, piano en gezongen en er zullen werken gespeeld worden van klassieke componisten zoals Chopin en Svendsen, maar ook geliefde filmmuziek componisten zoals John Williams; en daarnaast hedendaagse pop- en rockmuziek zal ook aan bod komen. Tevens kunt u genieten van een spetterend optreden van “The Music Squad”!

Het concert is van 12:30-15:00 uur. De kerk is open vanaf 12:15 uur.

De toegang is gratis. Er zal gelegenheid zijn tot een vrijwillige bijdrage voor de kerk door middel van een collecte. Koffie, thee en koek zijn verkrijgbaar in de pauze, de opbrengst daarvan is bestemd voor de restauratie van de kerk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing