Bijzonder concert in dorpskerk Wijk aan Zee

Door: Bos Media Services

Foto: Vincent Bloothoofd

WIJK AAN ZEE - Op zondag 5 juni 2016 zal in de dorpskerk in Wijk aan Zee een bijzonder concert plaatsvinden door de leerlingen van de Plusklas van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. De Plusklas Muziek bestaat uit leerlingen tussen de 10 en 20 jaar die intensief trainen op hun instrument, hetzij als hobby of als voorbereiding op een vervolg beroepsopleiding in de muziek. 

Zij krijgen door een team van bevlogen docenten gericht les op hun instrument en volgen daarnaast ook vak ondersteunende lessen zoals muziektheorie, samenspel en podiumtraining. Om aan de Plusklas deel te kunnen nemen zijn er audities. Op het concert zullen de leerlingen enkele stukken ten gehore brengen waar zij zich met enthousiasme en met veel toewijding op hebben voorbereid. U bent van harte uitgenodigd om te komen genieten van de talenten van deze fantastische leerlingen van Centrum voor de Kunsten Beverwijk.

Er zullen werken gespeeld worden van klassieke componisten zoals Mozart en Svendsen, maar ook geliefde hedendaagse componisten zoals Einaudi, Piazzolla en Lindsey Stirling zullen aan bod komen. Er wordt gespeeld op viool, klarinet, saxofoon, piano en gitaar. Het concert is van 12:30 tot 14:00 uur. De kerk is open vanaf 12:00 uur. De toegang is gratis. Er zal gelegenheid zijn tot een vrijwillige bijdrage voor de kerk door middel van een collecte. Koffie, thee en koek zijn verkrijgbaar in de pauze, de opbrengst daarvan is bestemd voor de restauratie van de kerk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing