Blote-voeten-pad in park Assumburg

Door: Ab Jenema

Heemskerk – Scouting Elfregi Helen Keller organiseert op zaterdag 12 oktober een leuke activiteit “voel de natuur tot in je tenen”. Ze maken een blote voeten pad rondom hun clubhuis in park Assumburg, Adelaertlaan 2, Heemskerk. Het pad is geopend van 13.00 tot 15.00 uur en is geschikt voor alle leeftijden. Deelname is gratis.

Scouting Elfregi Helen Keller heeft al 5 jaar een clubhuis in park Assumburg met een groot veld er omheen. Hier kunnen de welpen en scouts heerlijk buitenspelen. Ieder jaar organiseren ze in oktober een groepsactiviteit. Dit jaar maken ze een blote voeten pad. En het is natuurlijk heel erg leuk om, wanneer het er toch ligt, dit ook open te stellen voor andere kinderen. In de ochtend is het pad alleen voor leden, ’s middags kan iedereen langs komen. De kinderen lopen op blote voeten een route over allerlei ondergronden. Om het extra spannend te maken kan dat ook geblinddoekt, uiteraard met hulp van de scouts en welpen.

Naast het blote voeten pad zijn er ook nog wat spelletjes te doen. Ook is er informatie over Scouting, over de Elfregi Helen Kellergroep, de leeftijdsgroepen binnen de groep.

Kom je de natuur tot in je tenen voelen, trek dan een korte broek aan en neem een handdoek en een droge lange broek mee. Scouting is ook lekker vies worden.

Ook bij slecht weer gaat het blote voetenpad door. Meer informatie over de groep is te vinden op de website: www.helen-keller.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing