Bokkentocht Wijk aan Zee

Door: Jan Pronk

IJMOND - Dit jaar is er weer de jaarlijkse Bokkentocht van Wijk aan Zee op zondag 8 oktober 2017. Wij hebben er weer ongelooflijk veel zin in en verwachten enorme drukte. Bij deze Bokkentocht doen er weer 14 cafés en restaurants mee. 

Bij een aantal van deze deelnemers hebben ze mooie optredens van artiesten. De Bokkenpassen hebben een nieuw uiterlijk gekregen en zijn te koop bij:

Deelnemende cafés en restaurants

Primera Julianaplein 11 Wijk aan Zee

Gelukszaak Bekker Heemskerk

BMM Games Breestraat 140 Beverwijk

Vivant Plantage 130 Beverwijk

Primera Gildenplein 10 (Broekpolder) Heemskerk

In de Bokkenpas zit een stempelkaart. Bij meer dan 6 gespaarde stempels maak je kans op een prijs door hem in de brievenbus te gooien bij Wijn en Druif aan Julianaplein 9 in Wijk aan Zee t.o de bushalte. Bieren die geschonken gaan worden zijn de volgende:

Dampegheest uit Limmen

Brand Dubbelbock

Jopen Bockbier

Kompaan uit Den Haag

Bockbier van Brouwerij 't IJ

La Shouffe

Texel

Breugem bockbier

Dubbel Beemster

Delfse donderslag

Gulpener

Grolsh Herfstbock

La Trappe Bockbier

Amstelbock

Genoeg bieren om te gaan lijkt ons..! Wie zijn 'ons' Esther van Amersfoort en Pascal Weidijk. Wij hebben ieder ons bedrijf in Wijk aan Zee. Esther heeft een administartiekantoor en Pascal heeft een wijnwinkel. Waarom wij dit organiseren? Het is fantastisch om iets te kunnen organiseren voor een plaats als Wijk aan Zee. Mensen snakken naar leuke events en zeker zo één als de Bokkentocht.

De Bokkentocht is dus op zondag 8 oktober van 12:00 tot 18:00. Na 18:00 worden de meeste restaurants weer omgebouwd naar een restaurants, maar de cafés blijven nog even door galmen en Bockbieren schenken.

Zet hem in je agenda en tot 8 oktober 2017. Meer info is te vinden op uitinwijkaanzee.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing