Bommetjes springen en gratis zwemmen voor papa’s

Door: Ab Jenema

IJMOND - Zondag 18 juni is het Vaderdag en worden papa’s in het zonnetje gezet! Ook bij het Sportfondsenbad Beverwijk is het feest voor papa’s want van 09.00 tot 12.00 uur is de toegang gratis voor vaders. Ze moeten dan wel samen met hun kinderen komen zwemmen. Hele stoere papa’s kunnen op deze dag ook meedoen aan de wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond”.

Op Vaderdag mogen vaders, die met hun kinderen komen zwemmen, van 09.00 – 12.00 uur gratis zwemmen. Tevens wordt er van 10.00 – 11.00 uur een wedstrijd “Beste bommetje van de IJmond” georganiseerd. Aan deze wedstrijd kan iedereen met een A-diploma meedoen en afgezien van de entreeprijs voor het zwembad zijn er geen kosten aan deelname verbonden.

Er zijn vier verschillende leeftijdscategorieën; tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en 16 jaar en ouder. Voor de beste ‘bommetjesmakers’ per categorie is natuurlijk een mooie prijs en om 10.30 uur is de huldiging. Uiteraard is publiek van harte welkom en de wedstrijd is natuurlijk niet alleen voor vaders, dus kom en doe mee.
 
Inschrijven voor de wedstrijd kan bij de receptie of via de website, www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Op de dag zelf aanmelden, kan natuurlijk ook.
Kom op 18 juni gezellig met de familie naar het Sportfondsenbad Beverwijk en maak er een spetterende ochtend van.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken