Boshuttendagen in de Meivakantie

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op maandag 2 mei kan de jeugd in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zich weer helemaal uitleven tijdens de 10-uurs Boshutten in- en rond de Boshutten van Sint Wilfried aan het Scoutingpad in Castricum. Dit betekent: een lekker dagje uit in de natuur. De leiding heeft leuke activiteiten voorbereid die we met zijn allen spelen. Denk hierbij aan levend stratego, een speurtocht, sporten (bijvoorbeeld trefbal, hockey of voetbal), estafettespelletjes of een vragenspel. Lekker actief dus. Naast het vaste programma is er ook ruimte voor vrij spelen. Dat kan in het stuk bos wat voor de Boshutten ligt of binnen in de Boshutten met de meegenomen gezelschapsspelletjes of teken- en knutselspullen. 

Na een intensieve dag (waar de tv of spelcomputer geen seconde wordt gemist) gaat iedereen weer tevreden naar huis. Kosten per kind: € 12,50. Dit is inclusief drinken, lunch, avondeten en tussendoortje. 

24-uurs Boshutten

Op dinsdag 3 mei is het de beurt aan de 8 t/m 12-jarigen, om helemaal ‘los’ te gaan. De opzet van de 24-uurs Boshutten is bijna hetzelfde als bij de 10-uurs Boshutten, alleen doen we ’s avonds nog een spannend spel en slapen de kinderen met z’n allen in een grote zaal. De 24-uurs Boshutten start op dinsdag 3 mei om 12.00 uur en eindigt op woensdag 4 mei om 12.00 uur. 

Kosten per kind: € 17,50. Dit is inclusief drinken, lunch, avondeten en ontbijt. 

Niet blijven slapen? Doe dan mee met de 8-uurs Boshutten op dinsdag 3 mei. Ook deze opzet is hetzelfde als bij de 10-uurs Boshutten. Alleen de 8-uurs Boshutten start om 12.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Kosten per kind: € 11,50 inclusief lunch en drinken. De organisatie is, zoals altijd, in handen van enthousiaste vrijwilligers van Welzijn Beverwijk, ondersteund door een sociaal werker. Wilt u uw zoon of dochter inschrijven doe dit dan via www.welzijnswb.nl onder het kopje Activiteiten/inschrijven activiteiten kinderen. 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing