Brandweerdiploma’s of Brandweercertificaten uitgereikt in Heemskerk

Door: Ab Jenema

De in de bijlage opgenomen foto is gemaakt door brandweer Heemskerk.

HEEMSKERK - Op zaterdagavond 5 oktober 2019 heeft  burgemeester Mieke Baltus, in het bijzijn van beide ploegchefs en clustermanager Judith Groen van de post Heemskerk de in het jaar 2019 behaalde brandweerdiploma’s of brandweercertificaten uitgereikt aan een aantal brandweermensen. Ook ontvingen een aantal jubilerende brandweermensen medailles en oorkondes voor de door hen bewezen diensten.

Op deze avond was er een speciale aandacht voor de brandweermannen Arnold Verhoeven, Justus Riem en Rene Verdonck die vanwege hun jarenlange inzet voor de vrijwillige brandweer een koninklijke onderscheiding kregen.

Justus Riem en Arnold Verhoeven zijn al vrijwillig brandweerman sinds september 1985, Rene Verdonck startte pas in september 1993.

 Op de avond was er ook aandacht voor 2 brandweermensen die om verschillende redenen afscheid hebben genomen van de brandweer post Heemskerk.

Tom van de Ven, die na 32 jaar brandweer een punt zet achter zijn repressieve brandweer carrière, waarvan 24 jaar bij de post Heemskerk en 8 jaar bij de brandweer Hoogovens/Tata. Tom werkt bij Tata in de 5 ploegendienst.

Tom was chauffeur pompbediener en manschap bij de post Heemskerk.

Hugo Hartman, zet na 26 jaar brandweer een punt  achter zijn repressieve brandweer carrière. Hij  startte in september 1993 als vrijwilliger in de rol chauffeur pompbediener, manschap en bevelvoerder. Hugo werkt bij de brandweer Kennemerland, bij de afdeling techniek en materieel.

Het rijksdiploma manschap A  is uitgereikt aan de heren Tim van der Heide, Sander de Reus en Danny Molenkamp.

Het rijkscertificaat brandweer chauffeur zwaar is uitgereikt aan de heren Melvin Riem, Martijn Jansen en Dennis de Groot.

Het rijkscertificaat pompbediener is uitgereikt aan de heren Melvin Riem en Dennis de Groot.

Het rijksdiploma Bevelvoerder is uitgereikt aan de heer John de Groot.

De dame Linda de Groot en de heer Aad Röling  ontvingen een medaille en een oorkonde vanwege hun 12,5 jarig jubileum.

Het rijkscertificaat verkenner gevaarlijke stoffen is uitgereikt aan de heren Sander Gunzlen en Rudmer van Dijk.

Het rijkscertificaat bediener redvoertuig is uitgereikt aan de heren Raymon Duiker en Jeroen de Kok.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing