Breestraat verdient ‘t!

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Nu de Breestraat een nieuw en fris aanzien heeft, is het de hoogste tijd voor een ode. Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk en ISOO.nu organiseren, in samenwerking met de gemeente, een foto-expositie en de uitgave van een bijzonder boekje over de vernieuwde Breestraat. De tentoonstelling wordt op 16 en 17 december gehouden in de oude pastorie aan de Breestraat: nummer 101.
De tentoonstelling bevat fotowerk van verschillende stadsfotografen en een reportage van de huidige stadsfotograaf Jan Paul van der Meij die het afgelopen jaar druk doende was met het vastleggen van de metamorfose van de Breestraat. Hij maakte foto’s en een reportage waarin hij verschillende Beverwijkers uitspraken ontlokt over hun ‘nieuwe Bree’. Gelijktijdig met de tentoonstelling wordt een boekje uitgegeven over de Breestraat. Deze bijzondere uitgave bevat werk van verschillende stadsdichters, stadsfotografen, oude en nieuwe foto’s en quotes van Beverwijkers over hun Bree.
Cadeautje: Breestraat-Boekje
Wie die de foto-expositie in het monumentale pand aan de Breestraat bezoekt, krijgt het zogenaamde Breestraat-Boekje mee (zolang de voorraad strekt).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing