Bridge open-dag in Heemskerk

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - De Heemskerkse bridgeverenigingen hebben de handen in een geslagen en willen in gezamenlijkheid zorgen voor een bruisend bridge leven. Vandaar dat zij een open-bridgedag organiseren op zaterdagmiddag 20 augustus. Hoe vult u uw vrije tijd in? Al eens nagedacht over de denksport bridge? Bridge is een kaartspel waarbij concentratie, logisch denken en samenwerken centraal staan. Super effectief om je hersenen fit te houden en sociale contacten te onderhouden. Kom gezellig langs tijdens de opendag, ook als u al kunt bridgen bent u meer dan welkom.

Buurtsportcoach Winnie Assendelft van Team Sportservice Kennemerland is een van de organisatoren van deze opendag en zegt ‘Heemskerk biedt veel verschillende mogelijkheden om gezellig met elkaar te bridgen. Een uitbreiding van de kennissenkring gegarandeerd. Vandaar dat we deze dag organiseren, zodat mensen kennis kunnen maken met het spel en de mogelijkheden’.

De open-bridgedag is op zaterdagmiddag 20 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in Zaalcentrum de Jansheeren in Heemskerk, Maltezerplein 1. Het is op basis van inloop, u kunt dus binnenlopen wanneer u wilt. De hele dag zijn er presentaties te horen over bridge en ervaringen van bridgers. Er zijn speeltafels waar u kunt kijken en waar u aan kunt schuiven om eens mee te spelen. Verder is er een informatiemarkt waar u meer informatie krijgt over de mogelijkheden binnen Heemskerk. De hele dag staat er koffie en thee voor iedereen klaar.

Na deze dag enthousiast over het spel? Dan bieden wij een bridgecursus aan van 2 x 12 lessen. In een jaar tijd leert u alle beginselen, waardoor u erna gezellig kunt gaan kaarten bij een bridgevereniging. Tijdens de opendag is er meer informatie te verkrijgen over de cursus en ontvangen de aanwezigen een kortingsvoucher. Het belooft een dag vol gezelligheid te worden. Kom gezellig langs en maak kennis met deze uitdagende denk sport. Aanmelden is niet nodig. Heeft u op voorhand nog vragen, neem dan gerust contact op met Gerard via 06-54933639.

Deze dag wordt gefinancierd vanuit de Gemeente Heemskerk, aangezien zij de fysieke en mentale fitheid van haar inwoners erg belangrijk vindt. Stichting de Jansheeren stelt haar ruimte beschikbaar.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing