Brief burgemeester voor omwonenden na moord

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Bewoners van de Meerstraat, het Slangenwegje en een deel van de Koude Horn hebben gisteren een brief ontvangen van waarnemend burgemeester Freek Ossel. Daarin gaat hij in op de moord die vorige week werd gepleegd op de parkeerplaats achter de Agathakerk. Vechtsporter Hans Nijman werd door een onbekende met een automatisch wapen doodgeschoten.  

Ossel noemt het 'zeer zorgelijk' dat een dergelijk incident midden in het centrum van Beverwijk plaats heeft kunnen vinden. Hij schrijft: "Zoals u begrijpt zijn politie en justitie volop bezig met het onderzoek naar de toedracht en de opsporing van de dader(s). Daarover kan ik als burgemeester geen mededeling doen. De politie is nog op zoek naar getuigen die voorafgaand, tijdens of na het incident iets bijzonders is opgevallen."

Gisteravond besteedde RTVNH in het televisieprogramma "Bureau NH" aandacht aan de moord. De politie hield gisteravond een passantenonderzoek in de buurt van de plaats delict om nog meer getuigen te kunnen vinden. Iedereen die bruikbare informatie heeft die de politie verder kan helpen in het rechercheonderzoek wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800 7000.

De gemeente heeft een speciaal e-mailadres geopend waarop mensen hun opvatting of zorgen over de moord kunnen melden: veiligheid@beverwijk.nl. Elke e-mail die naar dit adres wordt verzonden zal door de gemeente in elk geval worden beantwoord.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl