Britse tributeband Rolling Stones in Beverwijk

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op dinsdag 1 december 2015 treedt de Britse band The Stones op in het Kennemer Theater. Deze Britse tributeband speelt het werk van The Rolling Stones uit de beginperiode. 

De Britse tributeband The Stones brengt een energieke show met alle grote hits van The Rolling Stones uit de jaren zestig. Zanger Benjamin Wattam pakt het publiek in met zijn flamboyante optreden en lijkt ook nog eens als twee druppels water op Mick Jagger. In 'The Early Years' brengt de groep hits en tijdloze Rolling Stones-songs als '(I Can’t Get No) Satisfaction', 'Start Me Up', 'Honky Tonk Woman' en 'Jumpin' Jack Flash' op het theaterpodium.

Met alle energie en charisma van The Rolling Stones zelf, is The Stones een nauwkeurig en getrouw eerbetoon aan het geluid en de uitstraling van een echte Stones-show. Compleet met vintage instrumenten, hippe kostuums en de typische maniertjes. The Stones is 'more of a reincarnation than a tribute band'. Kaarten vanaf € 23,50 zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa: 0251 221453.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing