Broekpolder Verkoopt!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op zondag 5 juni 2022 (1e pinksterdag) zal de 1e editie van Broekpolder Verkoopt! plaatsvinden in park de Vlaskamp in Heemskerk, op de grens tussen Heemskerk en Beverwijk.

Broekpolder Verkoopt! is een kleedjesmarkt voor kinderen.

Tussen 10.00u en 15.00u mogen de kinderen hun spulletjes verkopen die ze niet meer nodig hebben en er wat geld mee kunnen verdienen. Maar liefst 100 kinderen zullen een kleedje bezetten, genoeg keuze dus! (Inschrijving is gesloten!)

Het initiatief van deze kindervrijmarkt komt voort uit een al langere wens van de organisatie. ''In onze wijk de Broekpolder wordt niet zo heel veel georganiseerd, en er zijn altijd wat losse initiatieven voor een kindervrijmarkt verspreid over de hele wijk. Hoe leuk is het dan om in het hart van onze prachtige wijk, een grote kindervrijmarkt te organiseren. Die qua sfeer klein en kneuterig zal zijn, een ouderwetse kindervrijmarkt", aldus de organisatie.

Een kindervrijmarkt georganiseerd door Broekpoldernaren, voor Broekpoldernaren!!!

Ook aan de inwendige mens is gedacht, er zal een bakfiets zijn waar je een lekker bakkie koffie/thee en frisdrank kunt kopen, dit voor vriendelijke prijzen.

De officiële opening van de kleedjesmarkt zal om 10.00u verricht worden door wethouder Aad Schoorl van de gemeente Heemskerk.

Iedereen is van harte welkom!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing