Budget Broodjes, Etos / Olympia en Microtechniek genomineerd voor IJmond Werkt! Award 2018

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - De jury van de IJmond Werkt! Award 2018, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder gemeente Heemskerk en tevens bestuurslid van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Berry Tiebie (eigenaar van Tiebies landbouwmechanisatie en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2017) nomineerde drie toppers om mee te dingen naar de IJmond Werkt! Award 2018. 

De genomineerden zijn Microtechniek, Budget Broodjes en ETOS in samenwerking met Olympia uitzendbureau. Alle drie hebben een structurele basis gecreëerd voor medewerkers van IJmond Werkt!. De jury is onder de indruk dat, als de basis goed is, het daadwerkelijk een win-win situatie oplevert voor alle partijen.

De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. De jury heeft bij haar keuze op verschillende aspecten gelet zoals bewust betrokken ondernemerschap, creativiteit in ondernemerschap, het geloof in het kunnen van de medewerkers en voorbeeldfunctie voor de branche.

De genomineerde bedrijven hebben laten weten zich vereerd te voelen met de nominatie. Het is nu aan de aanwezigen van IJmond Onderneemt, dé ondernemersbijeenkomst van de regio op 13 november in Party Center EZGI in Beverwijk, om aan de hand van getoonde bedrijfsfilms de uiteindelijke winnaar van de IJmond Werkt! Award te kiezen.

IJmond Onderneemt

Tijdens het ondernemersnetwerkevent IJmond Onderneemt worden in totaal drie Awards uitgereikt. Naast de IJmond Werkt! Award, worden ook de IJmond Duurzaam Award en de IJmond Onderneemt Award uitgereikt. Meer informatie vindt u op www.ijmondonderneemt.nl. Op deze website kunnen ondernemers zich ook aanmelden voor de uitreiking. Hoofdsponsor van het event is Rabobank IJmond, ook GreenBiz IJmond sponsort het event.

Fotobijschrift: Berry Tiebie (2e van rechts) en Melvin Peeters (rechts) vieren de overwinning in 2017, links van hen applaudisseren Lorenzo en Marc van Tata Steel voor hen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing