Burendag 2018: feestelijke garageverkoop SIG Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Woonproject Alkmaarseweg in Beverwijk, onderdeel van stichting SIG, houdt zaterdag 22 september (landelijke Burendag) een grote garagesale in de garage van het kantoor van de SIG, aan de Hendrik Mandeweg. Samen met buren en buurtbewoners worden er mooie nieuwe en tweedehands spullen aangeboden. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Kinderen van de Voedselbank. Rondom de verkoop zijn diverse activiteiten voor jong en oud, zoals prijssjoelen, schminken en een loterij. Bij de kraam van de Bakkerij van de SIG zijn overheerlijke lekkernijen verkrijgbaar. 

In 2019 bestaat de SIG 50 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met extra aandacht voor kwetsbare kinderen, zoals de stichting Kinderen van de Voedselbank en kinderen die vanuit de SIG professionele ondersteuning krijgen. Cliënten van de dagbesteding van de SIG maken speciale jubileumproducten, waarvan de opbrengst naar de goede doelen gaat. Tijdens de garageverkoop op zaterdag 22 september kunnen bezoekers deze jubileumcadeautjes kopen in De Schans, de cadeauwinkel van de SIG, op de hoek van de Schans en de Breestraat.

De garagesale op zaterdag 22 september wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. Buurtwinkel de Schans aan de Schans 2 – een samenwerkingsproject van de SIG, Welzijn Beverwijk en Weldoen IJmond –  houdt tegelijkertijd open huis (tot 14.00 uur).

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing