Bushalte Julianaplein weer als nieuw

Door: Cor Beumer

WIJK AAN ZEE – De afgelopen weken heeft de bushalte op het Julianaplein in Wijk aan Zee een opknapbeurt gekregen. Alles is opnieuw geschilderd, de bank is vervangen, er is een nieuwe afvalbak geplaatst, de belettering is hersteld en de verlichting doet het weer. De laatste hand wordt nog gelegd aan de klok.

De voormalige eigenaar van de halte, de provincie Noord-Holland, wilde de markante sterhalte vervangen door een standaard bushokje. Hier was de gemeente niet blij mee, aangezien juist deze halte goed past bij de sfeer van het onlangs heringerichte Julianaplein. Om de halte in de huidige vorm te behouden heeft de gemeente Beverwijk de halte overgenomen. Er moest echter wel groot onderhoud plaatsvinden.

Voor het onderhoud van alle bushokjes, dus ook deze sterhalte, maakt de gemeente gebruik van een gespecialiseerd bedrijf. De gemeente heeft hier geen kosten aan, als tegenprestatie voorziet het bedrijf de hokjes van reclame. Het bedrijf heeft een aannemer ingehuurd om de halte op te knappen. Het resultaat mag er zijn!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing