‘B.V.V. De Kennemers viert 100-jarig bestaan met vijfdaagse vol activiteiten’

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Volgende week is het zover; het hoogtepunt van het bijzondere jubileumjaar van B.V.V. De Kennemers. 5 dagen lang is er van alles op en rond het sportpark te doen om te vieren dat deze club alweer een eeuw oud is. Van de KNVB hebben alle Kennemersteams dan ook een weekend vrij gekregen.

Het uitgebreide programma is door keihard werken door de verschillende commissies tot stand gekomen. De officiële opening (incl. ballonnenactie) vindt plaats op woensdag 19 september om 18:30. Deze wordt gevolgd door een heuse ‘B.V.V. De Kennemers-Smaakmarkt’, waarbij gerechten uit de vele verschillende culturen binnen de club op het menu staan. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men daarna kijken naar Oud Zaterdag 1 vs. Zaterdag 1.  Ook zal de CL-wedstrijd Ajax – AEK Athene (19:00) op het grote scherm te zien zijn.

En wat te denken van de vele andere activiteiten tijdens deze vijfdaagse, zoals: SoccerCity, de finale van de Henk van Dorp Penalty Bokaal, een jeugdclinic van AZ, een toernooi voor de oudste jeugd, De Kennemers vs oud Telstar en natuurlijk ‘Oud’ B.V.V. De Kennemers vs Lucky Ajax op donderdagavond 20 september om 19:00.  Op de zaterdag staat er zelfs een topband gepland op de feestavond voor alle leden (18+), vrijwilligers en sponsoren (De Jansheeren Heemskerk).

Natuurlijk zijn er tijdens de vijfdaagse ook loten voor de grootse Centennial-loterij met prachtige prijzen (waaronder een auto) en verschillende merchandise producten te verkrijgen. Deze zijn, samen met het gehele programma, te vinden op de jubileumsite: www.dekennemers100jaar.nl

Genoeg redenen dus om tijdens deze vijfdaagse een kijkje te komen nemen op sportpark Adrichem en het feest met ons mee te vieren!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing