Cafe Camille Programma Feestweek

Door: Jan Pronk

Donderdag 23 juni 17.00
BuuuF

Is een akoestisch countrycollectief uit de IJmond.
Mandoline en banjo, gitaar en lapsteel, contrabas, drums en vocalen.

BuuuF is ontstaan uit de liefde voor Americana van kennemer iconen Johan Poelman, Frans Molenaar, Marc Kamsma, Jaad Tal, Rens van der linden en Lara Kroon.

Geen koeien maar vellen, geen paarden maar snaren.
Denk aan Willy Nelson en Emmylou Harris en geniet, zing of dans mee!

Vrijdag 24 juni 17.00
‘Alle 13 Goed’
13 verschillende vrienden van Camille draaien hun ‘Alle 13 Goed’.
We starten om 17.00 uur onder de avond serveren we o.a. Mosselen of Sparerib (reserveren a.u.b.) om vervolgens langzamerhand de volume op te voeren en het eetcafé zal veranderen in het DansPaleis.

Zaterdag 25 juni 21.00
Bloes Broers
Bloes Broers en Friends traditie getrouw op zaterdag in de feestweek bij Café Camille. Deze editie op gitaar is oud gediende Nico de Graaf van de partij, dus de Bloes Broers graven wat repertoire op uit het rijke verleden, maar brengen ook nieuwe stukken mee naar Camille die in de gedwongen Corona pauze zijn opgepakt. De toevoeging ‘en Friends’ staat bij de Bloes Broers garant voor gastoptredens die de feestweekvreugde verder verhogen. De basis van de Bloes Broers is als vertrouwd in goede handen bij Hans en Herman Schoone met Marc Huis in ‘t Veld achter de drumkit.

Zondag 26 juni 15.00
After Beatles
Onder de naam The After Beatles wordt een complete Beatles middag verzorgd met een staalkaart uit het volledige repertoire van de Liverpudlians. Uiteraard door Ruud Jansen met zijn Beatles Mates.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing