Cantiamo Consort zoekt vocalisten

De Vredevorstkerk aan de Laan der Nederlanden

BEVERWIJK - Het vocaal ensemble Cantiamo Consort uit Heemskerk gaat, na het succesvol optreden tijdens de  Bloemenshow in kasteel Marquette, in het nieuwe seizoen een project starten met muziek uit de Renaissance en Romantiek.

Het ensemble wil een aantal vijfstemmige stukken uit de Renaissanceperiode in studie nemen. Deze stukken zijn de mooiste in dit genre. Daarnaast wil men enkele Engelse romantic partsongs toevoegen aan het huidige repertoire. Op zich allemaal juweeltjes uit de Romantiek van componisten zoals Elgar, Bennett en John Hatton. Ook delen uit de romantische Missa Brevis opus 117 van Josef Rheinberger en ‘Ins Stille land’ van Benedict Randhartinger zullen aan bod komen..

Heeft u belangstelling om deel te nemen aan dit project en wilt u ook eens in een kleinere groep zingen en ervaren dat ook uw stem  belangrijk is? Belt dan even met de secretaresse, mevrouw Liesbeth ten Broecke, voor verdere inlichtingen, kosten en /of inschrijving (0251-235126 of  06 – 29373103) of met Ine van der Kruk (0251-316650).
 
Dit project zal van start gaan op 1 oktober as. in een van de zalen van de Vredevorstkerk in Beverwijk. Cantiamo Consort hoopt op een mooi concert in het voorjaar mei 2014. Repetities zijn op de dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing