CASTLE CHRISTMAS FAIR 2020 verplaatst

Door: Jan Pronk

Foto : http://www.bertilvanbeek.nl/

VELSEN - In goed overleg met Buitenplaats Beeckestijn, gemeente Velsen en veiligheidsregio Kennemerland zijn mogelijkheden verkend om de Castle Christmas Fair, ondanks Corona plaats te kunnen laten vinden. Inmiddels is er een verbod op evenementen van kracht. Gezondheid en veiligheid voor bezoekers, leveranciers en medewerkers staan voorop.

De Castle Christmas Fair zal daarom verplaatst worden naar: Donderdag 18 tot en met zondag 21 november 2021.

Digitaal kerstshoppen
Om ook dit jaar de "Christmas Spirit" hoog te houden zullen wij een digitale campagne starten op social media en onze website. Hierbij zullen we onze standhouders in het zonnetje zetten en hun producten extra onder de aandacht brengen. Naast de presentatie van de ondernemingen zal de digitale campagne bestaan uit prijsvragen, give aways, acties en kortingscodes.

Tickets
We kunnen niet wachten om u wederom te mogen begroeten op dé kerst- & lifestylefair van Noord-Holland op de historische Buitenplaats Beeckestijn.
Wanneer u in het bezit bent van een aangekochte ticket blijft deze geldig voor editie 2021. Uw ticket wordt omgezet naar een passe-partout: u heeft met hetzelfde ticket toegang op een dag naar keuze van 18 t/m 21 november 2021.
Hiermee steunt u het evenement en blijft het mooie initiatief behouden voor betere tijden.

Voor vragen kunt u ons een email sturen op [email protected]

Openingstijden 2021
Donderdag 18 november: 11.00 - 22.00
Vrijdag 19 november: 11.00 - 22.00
Zaterdag 20 november: 11.00 - 22.00
Zondag 21 november: 11.00 - 18.00
Buitenplaats Beeckestijn: bijzonder van binnen én van buiten
Buitenplaats Beeckestijn is een prachtige historische locatie. Rond het indrukwekkende huis liggen historische tuinen die uniek zijn in Nederland: geometrisch aangelegde tuinen die in oorsprong nog dateren uit de zeventiende eeuw. Daarnaast is er in de achttiende eeuw een romantische landschapstuin aangelegd. De buitenplaats is niet voor niets een populaire plek voor huwelijken: het is er sprookjesachtig mooi. Dé perfecte plek dus voor de Castle Christmas Fair.

150 in- en outdoor kramen
Geniet wederom van ruim 150 stands en onder andere 50 live optredens, reden genoeg om ook volgende editie onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de markt te verkennen.

Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden kijken we uit naar een gezellige en gezonde kerstperiode. Wij verwelkomen u graag in 2021, op dé kerst- & lifestylefair van Noord-Holland. Zorg voor elkaar en blijf gezond.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing