Centrum voor de Kunsten is tent voor talent

Door: Bos Media Services

(Foto: Vincent Bloothoofd)

BEVERWIJK - Iedereen kan het: zingen, dansen, acteren of tekenen. Maar de fantasie kan nog best een beetje verder worden aangewakkerd. Wie het geluk heeft tegenover een door de wol geverfde en enthousiaste muzikant, danser, kunstenaar of acteur te zitten, zo een die dat enthousiasme en die technieken ook weet over te brengen, die wordt wellicht tot grotere hoogten opgestuwd. Bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk ben je verzekerd van die mazzel. 

Alle docenten zijn er uitgerust met een kunstvakopleiding en zijn tevens actief als beeldend kunstenaar, danser, choreograaf, muzikant, acteur of regisseur. Het zijn bevlogen vakmensen waar je wat van kunt leren. Niet voor niets wordt dit door de deelnemers het vaakst genoemd in het klanttevredenheidsonderzoek.

Muziekklassen grote hit
Leerlingen zwepen elkaar ook onderling op. Dat bleek uit de vier jaar geleden geïntroduceerde muziekklassen. Maar liefst twee keer zo veel leerlingen meldden zich voor de groepslessen en voor nog geen 27,- euro per maand beleefden zij veel plezier tijdens het leren van een instrument. Ook het komend jaar kunnen 8 tot 12-jarigen, jongeren én volwassenen deelnemen aan de volgende muziekklassen: blazers, zang, pop, gitaar, toetsen, strijkers, en slagwerk.

Een maand lang proeven van de kunsten
In september gaat het nieuwe cursusjaar bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk van start. Twijfel je over wat je precies wilt, doe dan een gratis proefles of kom eerst eens een maand proefdraaien. Meer informatie vind je op www.tentvoortalent.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing