Centrum voor Jeugd en Gezin naar Romerkerkweg

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Beverwijk is verhuisd. Sinds maart vorig jaar was het inlooppunt CJG Beverwijk te vinden in de Publiekshal van het Stadskantoor van de gemeente Beverwijk. Op 1 januari 2012 is het inlooppunt meeverhuisd naar het Stationsplein. Op 25 juni krijgt het inlooppunt een nieuwe locatie op de Romerkerkweg 10. Het inlooppunt komt te liggen bij het consultatiebureau, waardoor de drempels voor ouders worden verlaagd. Naast het inlooppunt is het CJG te bereiken via www.cjgijmond.nl en 088-995 83 55.

Op maandagmiddag 25 juni van 15.30 – 17.00 uur wordt het inlooppunt op de Romerkerkweg 10 feestelijk geopend door wethouder Erol. Ouders, opvoeders, kinderen en jongeren kunnen kennismaken met het CJG. Tijdens de opening worden enkele buitenactiviteiten voor kinderen georganiseerd.

De medewerkers van het CJG geven antwoord op vragen, geven tips en advies en kunnen helpen bij het vinden van hulp bij opvoeden en opgroeien. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten en informatiebijeenkomsten georganiseerd die gericht zijn op opvoeden en opgroeien. Op de website www.cjgijmond.nl staan de activiteiten en informatiebijeenkomsten vermeld. Het inlooppunt is geopend op: woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur en vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl