Circus Alexander komt naar Meerstate en Gouden Dagen is erbij!

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - De Dagbehandeling in Meerstate van ViVa! Zorggroep heeft via sponsoring van de Stichting Vrienden van ViVa! drie circusvoorstellingen van Circus Alexander kunnen organiseren. Circus Alexander is een “Circus in de zorg”, speciaal gericht op ouderen met herkenbare muziek, bijzondere acts en prachtig verzorgde kostuums. Uiteraard worden de gasten ontvangen door vriendelijke medewerkers. Dit circus is opgezet en geproduceerd met dezelfde liefde, passie en vakmanschap waarmee circusdirecteur Alexander reeds 19 jaar circus maakt onder de bekende naam Circus Sijm.

Gouden Dagen heeft 50 zitplaatsen en 12 rolstoelplaatsen gekregen voor de voorstelling van 13.30 uur op woensdag 26 juni. Om die reden kunnen wij ouderen uitnodigen om naar het circus te komen. Komt u ook? U kunt zich opgeven bij Jolanda van Dam via telefoonnummer 06-22913188 van ma t/m vrij van 9.00 tot 14.00 uur.

Maandag 17 juni vond de eerste dag van de high tea plaats. Gouden Dagen kreeg de unieke kans om in de prachtige tuin van Akerendam te gaan zitten. Met het prachtige weer was het daar heerlijk vertoeven. Na een leuke workshop waarbij de aanwezigen de mooiste creaties maakten met bloemen werd de high tea van “Goed voor elkaar” geserveerd. Een wandeling door de tuin kon natuurlijk niet achterwege blijven. Een zeer geslaagde dag voor de aanwezigen, mede door het prachtige weer.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing