Circus Amara komt naar Beverwijk

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Van 27 juni tot en met 1 juli 2012 organiseert nationaal familiecircus Amara voor de eerste keer in zijn bestaan circusvoorstellingen in Beverwijk. Om precies te zijn op het Willem Alexanderplantsoen. Hier zal gedurende 4 dagen een prachtige show worden gebracht. Naast de vele acts (jongleren, trapezenummer, een bloedstollende messen werp act, etc.) zal ook de clown niet ontbreken. Daarnaast heeft het circus ook dieren.  Kortom een show voor jong en oud met bloedstollende acts van acrobaten en jongleurs, afgewisseld door dolkomische capriolen van onze clown.

Circus Amara is een echt familiecircus dat met een authentiek maar enerverend circusprogramma komt. De voorstelling duurt ongeveer één uur en drie kwartier zodat ook de jongste bezoekers zich niet zullen vervelen. De tent is toegankelijk voor rolstoelbezitters.  Verder is de tent natuurlijk heerlijk verwarmd zodat het u aan niets zal ontbreken. Zak lekker onderuit en laat spanning en vermaak tot u komen.

De dieren van circus Amara zijn op een humane manier getraind en doen hun trucs met plezier.

Voor de meest actuele informatie over programma, tijden, artiesten, kaartverkoop en andere zaken kunt u terecht op de website van het circus. Surf naar www.circusamara.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing