Circus Barani komt naar IJmuiden

Door: Raimond Bos

REGIO - Het bekende familiecircus Barani komt naar IJmuiden. Van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni zijn er dagelijks voorstellingen aan de Heerenduinweg ter hoogte van het zwembad. De circusfamilie presenteert een prachtig programma met voor ieder wat wils.

Een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Dat is wat circus Barani voor het hooggeëerd publiek in petto heeft. Een greep uit het programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, honden en katten, luchtacrobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassenen en kinderen weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier, waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen.

Dagen en tijden:
Woensdag 29 mei 2019 om 17:00 uur
Donderdag 30 mei 2019 om 17:00 uur
Vrijdag 31 mei 2019 om 17:00 uur
Zaterdag 1 juni 2019 om 15:00 uur
Zondag 2 juni 2019 om 12:00 uur

Kijk op www.barani.nl voor meer informatie. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa van het circus. De kassa is op speeldagen geopend van 11:00 tot 12:00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat kaarten uitsluitend contant kunnen worden betaald, betalen met de pinpas is helaas niet mogelijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing