Circus Renz naar Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 31 augustus t/m 3 september een bezoek brengen aan Beverwijk. Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal een serie daverende voorstellingen gaan verzorgen.


Het grote circusdorp zal, na diverse plaatsen in Noord Holland  te hebben gestaan, worden opgebouwd op het  mooie evenemententerrein in het Willem-Alexander Plantsoen. Het is tevens de laatste plaats die dit jaar in Noord Holland wordt aangedaan.

De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Maak de show in Beverwijk mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Het ideale uitje voor het hele gezin!
Voor verdere info: www.circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen:
donderdag 30 augustus 19.00 uur Première 
vrijdag 1 september 17.00 uur (familiedag, alle plaatsen volw. €15 en kind. €10)
zaterdag 2 september 15.00 uur
zondag 3 september 14.00 uur

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing