Cliëntenraad van RKZ zoekt leden

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - De Cliëntenraad van het Rode Kruis Ziekenhuis zoekt mensen die willen deelnemen aan een cliëntenpanel. Vindt u dat zaken anders of beter kunnen in het Rode Kruis Ziekenhuis? Als patiënt, of familielid/begeleider, kunt u meepraten over het reilen en zeilen in het ziekenhuis. Hoe? Door deel te nemen aan het cliëntenpanel.

De Cliëntenraad behartigt de gezamenlijke belangen van patiënten en hun familieleden of begeleiders in het Rode Kruis Ziekenhuis. Het bevorderen van de medezeggenschap is hier een belangrijk onderdeel van. Daarom is de Raad bezig met de oprichting van een cliëntenpanel.

Van tijd tot tijd zullen de raadsleden de deelnemers aan het panel vragen voorleggen over kwesties die spelen in het ziekenhuis. De Raad wil op deze manier nog beter de ideeën en meningen van haar achterban kunnen formuleren en inbrengen bij het ziekenhuismanagement.

Wilt u ook meepraten over vraagstukken van het ziekenhuis? Het RKZ en de Cliëntenraad stellen uw bijdrage zeer op prijs. Stuur een e-mail naar [email protected] of naar de voorzitter per 1 november 2012: Dick van Veen [email protected].

.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing