Clubkampioenschap kickboksen Team Spirit Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Zondag 14 oktober 2018 belooft een spannende dag te worden. Een groot aantal
kickboksers ontmoet elkaar op die dag in de ring van Team Spirit Beverwijk. Het
clubkampioenschap mag zich verheugen in een steeds grotere populariteit. Tijdens deze editie
zullen vooral veel jonge talenten het gevecht aangaan. Met hun (groot)ouders en overige fans op de tribune mogen ze de sportieve strijd aanbinden bij Cardio Fitness Beverwijk.

De clubkampioenschappen van Team Spirit Beverwijk zijn in twee jaar tijd uitgegroeid tot een populair en sportief familie-evenement waarbij met name de jeugd zeer sterk vertegenwoordigd is. Ze nemen vaak hun eigen familie mee om ze tijdens het gevecht aan te moedigen, hierdoor ontstaat een gezellige en ontspannen sfeer, die kenmerkend is voor het Beverwijkse team. Alle wedstrijden worden door NOC-NSF erkend en staan onder auspiciën van sectie RCS FOG. Het clubkampioenschap is niet alleen een mooie kans om als jeugdige kickbokser te laten zien wat je in huis hebt, het is ook een prima gelegenheid voor mensen die nog niet bekend zijn met de sport om eens te komen kijken.

De kans is groot dat nieuwkomers zo enthousiast worden, dat ze zich direct willen inschrijven voor de lessen. De echte kenners kijken inmiddels halsreikend uit naar het gevecht tussen Muhammed Balli en Tom Duivenvoorde dat ongetwijfeld voor het nodige spreekwoordelijke vuurwerk in de ring zal gaan zorgen. De combinatie van deze partij van zeer ervaren kickboksers en wedstrijden van jeugdige debutanten maakt het clubkampioenschap van Team Spirit Beverwijk tot een evenement dat je niet wilt missen! Publiek is vanaf 13:30 uur welkom in de zaal, de kickboksers zullen om 14:30 uur de ring betreden. In de voorverkoop zijn kaarten voor dit evenement verkrijgbaar bij Cardio Fitness Beverwijk voor € 15,- (kinderen tot en met 12 jaar € 7,50) en op de dag zelf zijn de kaarten aan de deur € 20,- (kinderen € 10,00) zolang de voorraad strekt. Cardio Fitness Beverwijk is gevestigd aan de Parallelweg 128g te Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing