Collectieve actie zonnepanelen van start voor inwoners gemeente Heemskerk

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - Beter voor het milieu én voor uw portemonnee zorgen door zelf energie op te wekken, het kan. In gemeente Heemskerk gaat een bijzondere zonnepanelenactie van start. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

Ook is het voor kopers mogelijk om met dit aanbod de btw terug te vragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Installateurs
De deelnemende installateurs zijn Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat.

Deelname
U kunt zich tot 8 april 2018 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.

Bewonersavonden
Wilt u meer weten? Of heeft u nog vragen? U bent u van harte welkom op de bewonersavonden waar onafhankelijk loket Duurzaam Bouwloket u van meer informatie zal voorzien:

-       Dinsdag 13 februari om 20.00 uur

Locatie: Gemeentehuis Heemskerk, Maerten van Heemskerckstraat 1

-       Donderdag 15 februari om 20.00 uur

Locatie: Kerk Apostolisch Genootschap, Jean Monnetstraat 1

-       Woensdag 21 februari om 20.00 uur

Locatie: Basisschool de Bareel, Waddenlaan 1

 

Op www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk kunt u zich inschrijven voor de avonden. Ook bewoners van het Beverwijkse deel van Broekpolder kunnen gebruikmaken van deze actie.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing