College reageert op vragen project Meerplein

Door: Bos Media Services

Zo ziet het plan van VOF Meerplein voor de bouw van 27 appartementen eruit.

BEVERWIJK - Van eenzijdige opzegging van de overeenkomst met VOF Meerplein door de gemeente is volgens het college geen sprake. Burgemeester en wethouders reageren op een brief van fractie VVD Koster over de gang van zaken rond het omvangrijke bouwproject, dat maar niet van de grond wil komen. 

Door Frans Koster waren kritische vragen gesteld over de communicatie tussen het college enerzijds en de ontwikkelaar anderzijds. Nadat de ontwikkelaar een nieuw voorstel heeft gepresenteerd voor het bouwen van appartementen aan de Meerstraat, op de plek waar ooit wijnhandel Nagel was gevestigd, liet het college weten uitsluitend het gehele project voor het Meerplein te willen bespreken en niet slechts een deel daarvan. Die stellingname wordt in de brief aan Koster nog eens herhaald.

Men wijst tevens op het feit dat de ontwikkelaar zich niet heeft gehouden aan gemaakte afspraken over de communicatie rond de plannen, gezien het feit dat de verkoop van de nog te bouwen appartementen al gestart lijkt te zijn. Voorts wordt erop gewezen dat het college niet weigert om met VOF Meerplein te praten, er blijkt al een nieuwe gespreksdatum te zijn vastgelegd. Koster meende dat er sprake was van opzegging van de overeenkomst door de gemeente aangezien men weigert om alleen over het nieuwe deelplan te praten, maar volgens B&W is dat niet zo, omdat de overeenkomst juist betrekking heeft op het volledige plan dat oorspronkelijk ter tafel lag.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl