College van B&W fietst door Wijk aan Zee

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op dinsdagmiddag 9 december 2014 stapt het college van burgemeester en wethouders voor de derde keer gezamenlijk op de fiets. Dit keer om Wijk aan Zee te bezoeken. 

Eén van de speerpunten uit het collegeprogramma van het college van Beverwijk is een toegankelijk en zichtbaar bestuur te zijn. Het college wil de betrokkenheid van Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs bij het lokaal best uur vergroten. Om in contact te komen met de inwoners trekt het college op de fiets door alle wijken van de gemeente Beverwijk. Eerder fietste het college al door Oosterwijk,  Zwaansmeer, Broekpolder en Beverwijk-West. Op 13 januari in het nieuwe jaar is Beverwijk-Oost aan de beurt.

Het college fietst dinsdag 9 december vanaf 15:00 uur door Wijk aan Zee en komt rond 16:30 uur aan in De Moriaan aan de Dorpsduinen 4. Alle inwoners van Wijk aan Zee zijn van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers kennis te maken met de collegeleden en van gedachten wisselen in een informele sfeer.

Onderwerpen van gesprek kunnen zijn de inrichting van de openbare ruimte, de veiligheid, de samenhang in het dorp en het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven. Het college hoort graag hoe bewoners het wonen in Wijk aan Zee ervaren, waar u verbeteringen ziet en welke ideeën u heeft. Een uitgelezen kans dus voor inwoners om het dagelijks bestuur van Beverwijk en Wijk aan Zee persoonlijk te spreken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing