Complete lne-up Young Art Festival bekend

Door: Bos Media Services

Foto: Willem Tesselaar

BEVERWIJK - Precies één maand voordat park Westerhout weer in de ban is van het Young Art Festival maakt de organisatie de volledige muziekprogrammering bekend. Op de festivalposter die vanaf nu door de hele regio verspreid wordt, zijn de namen van alle bands te bewonderen. Tickets kunnen op dit moment al gekocht worden via de website www.youngartfestival.nl/kaartjes. In de voorverkoop zijn de kaartjes goedkoper dan aan de deur op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli 2014.

Hoogtepunten
Omdat Young Art Festival dit jaar tien jaar bestaat, keren enkele muzikale hoogtepunten van de afgelopen jaren, zoals Skip&Die, Baskerville en Mister & Mississippi terug naar park Westerhout. Nieuwe hoogtepunten worden gevormd door o.a. de reggae surfband Splendid, de funky gospel van My Baby en de Haagse pop-rock van Taymir, die afgelopen weekend nog op Pinkpop stonden.

Daarnaast is ook deze editie weer volop aanstormend talent te ontdekken. Een greep uit het aanbod: Twin Shades, Orange Skyline, White Nose, The Silverfaces, Tommy Ebben en Wolf in Loveland laten zien wat ze in huis hebben. Tot slot zijn er een aantal regionale talenten te zien op het Young Art Festival 2014, waaronder L.E.D., Marten Fisher, Bunch on a Breakout en Dikkat.

Verrassingen
Naast muzikaal genot is er op het Young Art Festival natuurlijk weer volop creativiteit te bewonderen. Dit jaar is er voor het eerst een DJ-stage, vormgegeven in de echte Young Art-stijl. Hier zullen een keur aan regionale DJ’S en collectieven van zich laten horen en zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van  Chemistry Lab, Noodstop of DJ Midnight Steps? En anders de RocktailTwinz, Kamelenrace DJ Team of het ØØRsmeer DJ Team?

Daarnaast zijn er tal van creatieve acts en kunstzinnige bouwwerken.
Zo loopt er op dit moment een crowdfunding-actie om een heuse ‘knopera’ mogelijk te maken: Een combinatie tussen dans, muziek, performance en artistieke kleding zorgen samen voor een bijzondere act in de bomen van park Westerhout. Kijk op de website www.youngartfestival.nl of de Facebookpagina van Young Art Festival voor meer informatie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing