Computercafé in buurthuis Wijk aan Duin

Door: Cor Beumer

Beverwijk - Drie dagdelen per week is er in buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan 2c een computercafé voor volwassenen en senioren. Hier kunt u, eventueel met hulp van ict-stagiaires, zelf achter de computer plaatsnemen en met diverse programma's werken. Misschien volgt u wel ergens een cursus en wilt u oefenen, of wilt u eens kijken op het internet of een mailtje sturen naar één van uw (klein) kinderen. Het kan ook zijn dat u een vraag heeft over uw computer of over de aanschaf ervan. Wanneer u uitleg wenst over de werking van uw laptop, dan kunt u deze meenemen, zodat u uitleg kan krijgen in een voor u vertrouwde omgeving.

Sinds januari staat er een ook een Symtouch pc in het computercafé. Dit is een computer die speciaal ontwikkeld is voor ouderen. Deze computer heeft onder andere een groter beeldscherm. Voor het leren werken met deze computer is het ProbeerPCProject, u kunt bij het computercafé verdere informatie hierover krijgen. Maar natuurlijk kunt u ook deze computer rustig uitproberen! Voor het gebruik van internet enz. wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Loopt u gedurende de openingstijden gerust even binnen, de ict-stagiaires zijn altijd bereid u te helpen. De openingstijden zijn: maandag en donderdag van 13:30-15:30 uur en dinsdag van 10:00-12:00 uur. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Beverwijk, telefoon 300 300 en vragen naar Evelien Scholsberg of Agnes Jacobs.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing