Concert Flamenco aan Zee

Door: Jan Pronk

IJMOND - Een programma van klassiek Spaans tot flamenco wordt het vierde concert van de concertenreeks in de Dorpskerk Wijk aan Zee op zondag 6 augustus. Gitaarvirtuoos Serge Héman treedt op, hij speelt klassiek en flamenco gitaar. Serge heeft zijn opleiding gehad bij conservatoria in Tilburg en Rotterdam. In Parijs heeft hij klassiek gitaar geleerd en in het Spaanse Cordoba flamenco gitaar bij Paco Peña. Ook heeft hij lessen gevolgd bij Benitez een groot vertolker en vriend van de beroemde Astor Piazolla, een tango componist.
In het voorprogramma een optreden van het duo Los Chungos, rumbas palmas met dans en fluit. Het duo bestaat uit Nancy Deliana Polderman,flamencodanseres / dwarsfluitspeler, studeerde flamencodans in Granada en Agustin Salvans, muzikant, vertolker van gezongen rumba en is afkomstig uit Barcelona.

Aansluitend is er een rondwandeling met een gids van Rondje Wijk aan Zee, start vanaf de Dorpskerk om 14.00 uur. Naast historische wetenswaardigheden zal de gids ook vertellen over de speciale vegetatie van het Zeedorpenlandschap. De Radarbunker is die dag geopend van 13.00 – 16.00 uur. Deelname is gratis.

Van harte welkom bij Flamenco aan Zee! Zondag 6 augustus, aanvang: 12.30 uur.

Vooruitblik op de volgende twee concerten:

3 september Oude schatten : Sylvia Brandse zingt Billie Holiday en in het voorprogramma Jong talent

1 oktober Herfststorm met Marco Bakker en in het voorprogramma Jong talent.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing